Rôzne

Sekcia diskusie s lekárom je spoplatnená, pre viac informácií kliknite na položku  Info o platbe

Nenašli ste možnosť opýtať sa v sekciách v antikoncepcia, bolesti v podbrušku, choroby prsníkov, gynekologické operácie, menopauza, menštruačné problémy, onkológia, sexuálne problémy, plánované rodičovstvo, šestonedelie, tehotenstvo alebo výtok?

V téme rôzne sa môžete opýtať na všetky otázky ohľadne intímneho zdravia a gynekológie. Poradňa gynekológa MUDr. Jána Macejku je tu pre Vás a Vaše otázky, ktoré Vás trápia a hľadáte na ne odpovede.

  Subscribe  
Najnovšie Najstaršie
Notify of
Karola
Member
Karola

Dobry deň, chcela by som sa poradit. Mam 40 rokov za sebou 6 ivf jedno dieta / cisarsky/. Policysticke ovaria, posledne myom maternice 2020 laparoskopia, predtym vysoka sliznica maternice histologia vraj hormony. Vsetky cytologie v poriadku. Teraz jun zvacsena sliznica krcka opatovne sono po mesiaci to iste – cytologia klasicka bola negativna. Navrhli mi hystologiu z krcka. Otazka znie kedze nechcem nic podcenit co robit a ani sa nechcem do nicoho hrnut. Mam sa bat napriek dobrej cytologie ze je to nieco vazne? Dakujem za odpoveď


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Barbora_b
Member
Barbora_b

Dobrý deň, mám 24 rokov a opakované zápaly pošvy. Myslím, že je to moja a priateľova chyba pretože počas liečby sme sa neubránili pohlavnému styku. Po príznakoch nárazového pálenia a nepríjemných pocitov mi zistila moja gynekologička v pošve baktériu z konečníka. Užívam globulky Macmiror 500, ktoré sú na 12 dní. Aktuálne užívam šiestu tabletu. Večer pred zavedením šiestej tablety sme mali pohlavný styk čo veľmi ľutujem pretože viem, že sa má sexuálne abstinovať. Z tejto chyby sa poučím a však mám obavy, že sa mohlo niečo pokaziť a ovplyvniť liečbu. Po styku som si všimla krv. Menštruáciu mám dostať čoskoro,… Read more »


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Nokia
Member
Nokia

Pán doktor, takže mám tomu rozumieť tak, že keď som včera užila ten furosemid naposledy, neublížilo to môjmu tehotenstvu?Posl.menzes 14.7, veľmi sa bojím, veľmi pekne ďakujem za odpoveď


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Nokia
Member
Nokia

Dobrý večer,mohla by som sa opýtať, tento mesiac som brala lek furosemid, dnes som ho užila naposledy a dnes som si robila tehotenský test clear blue digit. a vyšiel mi pozitívny , poslednú menštruáciu som mala 14.7,v prípade ak by som bola tehotná,mohlo mi to užívanie furosemidu nejako ublížiť? ďakujem za odpoveď


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Kik
Member
Kik

Pan doktor a mali ste pripady kedy zena ostala covid pozitivna v rannom stadiu a dopadlo to dobre? Spravne to chapem ze ak je viroza pocas tehotenstva je na nej najnebezpecnejsia horucka? Velmi sa bojim kedze je to prve tehotenstvo po rokoch nedarenia sa …


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Kik
Member
Kik

Dobry den, som 8tt tehotenstva ale vysiel mi pozitivny test na covid… som 3 krat zaockovana, posledna davka v januari, jeden den ma bolelo hrdlo, trochu kaslem, trochu nadcha, bez teploty.. kasel ma trapi hlavne ak si lahnem cize vecer… kedze som uz citala asi vsetko a na kontrolu idem buduci tyzden, zaujimalo by ma ci mate skusenosti s podobnymi pripadmi z praxe … moze mat covid negativny vplyv na vyvoj plodu? Som velmi vystrasena na kontrolu idem az buduci tyzden a bojim sa ze dovtedy sa zblaznim od strachu dakujem.


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Sandra12345
Member
Sandra12345

Dobry den pan doktor,

Chcem sa opytat co si myslite o tom zobrat tabletku po dva mesiace po sebe?

Viem ze by mohla narusit menstruaciu, ale hrozia okrem toho aj ine rizika?

Rozmedzie medzi uzitim by bol 24 dni.

Za odpoved vopred dakujem.


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Nikitaa2000
Member
Nikitaa2000

Dobrý den 1.1.2022 som s priateľom mala chránení pohlavný styk ale praskla nám ochrana všimli sme si už keď bolo potom pohlavný styk sme mali v čase 1.1 a to sa mi začínalo plodné obdobie hneď 2.1.2022 rano som užila tabletku po ellaOne menštruáciu som mala dostať 20.1.2022 ale nedostala som dostala som ju v sobotu 22.1.2022 bola slabšia a krátka dnes ráno som ešte trošku krvacala ale potom už vôbec spravila som si aj 3 tehotenské testy a vyšli negatívne dnes ráno som si spravila ďalší test a tiež vyšiel negatívne .Je možné že som tehotná ale testy ešte… Read more »


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Tomas
Member
Tomas

Dobrý deň, Chcel by som vedieť, či existuje nejaké ochorenie, prenosné z králikov na malé dievčatá, ktoré môže spôsobiť do budúcnosti ich neplodnosť. Pýtam sa preto, že chováme králiky a dcéra sa s nimi rada hrá. Svokra si pamätá zo svojho detstva, že jej zakazovali sa hrať s králikmi, keď bola malé dievča, pretože sa u nich na dedine tvrdilo, že to môže v budúcnosti spôsobiť neplodnosť u dievčat. Ja som o tom nikdy nepočul a ani som k tomu nenašiel nejaké bližšie informácie. Chcem sa vás spýtať, či sa tvrdenie o možnej neplodnosti spôsobenej králikmi zakladá na niečom relevantnom… Read more »


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.
Bowardia
Member
Bowardia

Dobrý deň pán doktor,
prosím Vás, môžem užiť Ivermectin v čase plánovaného tehotenstva ?
Som 22 deň cyklu, do ocakavanej MS mam týždeň.
Neviem overiť pripadne tehotenstvo.
Ivermectin zvažujem užiť kvôli Covidu v spoločnej domácnosti.
Na internete som nasla rôzne názory na úžitie ivermectinu počas alebo v plánovanom tehotenstve.
Taktiež sa chcem spýtať na vás názor na Isoprinosine.
Môžete mi prosím pomôcť?
Mala som 3 týždne zapal prenosových dutin , teraz som v karantene kvôli Covidu. Mam astmu a ťažké priebehy respiračných ochorení, z toho dôvodu nad tým uvazujem .
Ďakujem
S pozdravom


Prístup k odpovedi na otázku je spoplatnený. Pre viac informácií kliknite na položku Info o platbe.